Kinesiologie en NAET

Aquila Sylva

Praktijk voor

Kinesiologie,

NAET en NLP

Kinesiologie

 

Kinesiologie betekent “leer van de beweging”. Beweging is een continue natuurlijk proces. Inefficiënte bewegingen in ons lichaam kunnen klachten veroorzaken. Kinesiologie is een holistische methodiek die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Een balans heeft invloed op het welzijn van de totale mens.

 

Een arm- of beenspier wordt als indicator gebruikt om disbalansen op te sporen in het lichaam en de effectieve correctietechniek te vinden. De waarneembare spanningverandering in de indicatiespier leidt de route tijdens de balans.

Correctietechnieken komen van westerse behandelmethoden zoals chiropractie, fysiotherapie en voedingsleer, en de oosterse filosofie van de meridiaanleer en acupunctuur.

 

Tijdens een balans wordt duidelijk:

Wat verbruikt en wat geeft energie.

Verhouding belastbaarheid en de belasting.


Gezondheidsdriehoek is één van de basis uitgangpunten. De spiertesten geven informatie over relatie tussen structuur, chemie en psyche.  Een disbalans heeft invloed op het functioneren van het lichaam en algemeen welzijn.

 

Structuur:           Lichamelijk klachten. Pijn en kramp.

Chemie:             Opname en verwerking van onze voeding en reacties op

                                   allergenen. Problemen met de stofwisseling, allergieën,

                                   en  mineralen tekorten. Hormonale problemen

Psyche:              Omgaan met gevoelens, emoties en stress
Technieken in de praktijk:

 

  • Touch for Health: balanceren van spieren en meridianen
  • Wellness Kinesiology: omgaan met stress, angsten en fobieën . Positief doel bepalen en talenten gebruiken.
  • Orthomoleculair: voedingsadviezen. Aanvullen van vitaminen, mineralen en spoorelementen
  • TAT: Transformerende Allergie Technieken. Allergieën en intoleranties.
  • LEAP: Leerbevorderend Geavanceerd Programma voor breinintegratie. Voor leer- en gedragsproblemen (dyslexie, dyscalculie, ADHD, ADD, autisme, stress en automatiseringsprocessen).
  • Woordblind: leerproblemen.
  • Leefblind: combinatie van technieken
  • Chakra’s: balanceren van energiecentra.
  • Primaire reflexen: basisontwikkeling van motoriek en brein, die begint in baarmoeder en voltooid moet zijn rond het 1ste levensjaarNAET


Nambudripad Allergie Eliminatie Techniek is ontwikkeld door mevrouw Nambudripad. Haar gezondheidsproblemen die ze al sinds haar jeugd had, hebben haar aangezet verschillende methodieken te onderzoeken en te combineren.

Deze methodiek is gebaseerd op acupunctuur en kinesiologie.


Een allergie is een reactie van het immuunsysteem op stoffen, die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn, zoals bijvoorbeeld stuifmeelkorrels, huidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijt, schimmelsporen of voedselbestanddelen.

 

Met deze techniek kunnen allergieën voor stoffen en allergiegerelateerde gedragsproblemen (autisme, ADD en ADHD) behandeld worden.


De zoektocht naar stoffen waarop het lichaam met stress op reageert wordt vastgesteld door middel van een spiertest. Een disbalans

wordt duidelijk doordat de armspier(indicatie spier) zwak wortdt door het vasthouden van de stof.  Daarna worden de orgaanpunten getest om te zien welke organen stress hebben in relatie met de stof.

Correctie wordt toegepast door het masseren van acupunctuurpunten van de blaasmederidiaan, die naast de rugwervels loopt.


Na de balans is het nodig de behandelde stof minimaal 25 uur te vermijden om het lichaam te laten herstellen in relatie tot de 12 hoofdmeridianen. Elke meridiaan heeft 2 uur lang zijn eigen tijd in een etmaal dat deze het meest actief is.


De vijf basis stoffen ei, calcium, vitamine C, vitamine B en suiker worden als eerste getest en indien nodig gebalanceerd voordat andere stoffen gebalanceerd kunnen worden.

 

Deze behandelmethode is geschikt voor iedereen. Kleine kinderen en erg zieke cliënten kunnen via een tussenpersoon gebalanceerd worden.My Company, 8901 Marmora Road,

Glasgow D04 89GR

Tel : 123-456-7890

E-mail: mail@demolink.org